Verzekerings- en Adviesburo H. Snabel op Linkedin
Ga naar ons Blog/RSS nieuws feeds www.hanssnabel.nl
Bereken en vergelijk zelf onze voordelige autoverzekeringen


Logo Verz. en Adviesburo Hans Snabel

Hans Snabel

Verzekerings- en Adviesburo

Verzekerings- en Adviesburo Hans Snabel op Linkedin
BLOG/RSS feeds verzekeringen
Bereken en vergelijk zelf onze voordelige autoverzekeringen

Een offerte aanvragen

Welke dekking kiezen?

Direct doen

Uw premie berekenen

Uw auto of motor verzekerd!

Autoverzekering: welke dekkingen moet je kiezen?

Bij een autoverzekering moet je kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid). Dit is de meest beperkte dekking, maar ook de goedkoopste. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet je eigen schade.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Informeer je bij ons voor een autoverzekering dan geven wij je advies zodat je de juiste keuze kunt maken.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt echter wij adviseren U de rubrieken Rechtsbijstand en Schadeverzekering voor inzittenden altijd af te sluiten!

  

  • Ongevallen inzittendenverzekering. Keert een vast bedrag uit bij ongevallen aan bestuurder en/of passagiers. Dit is een goedkope verzekering echter met de Schadeverzekering voor inzittenden bent U veel beter af!
  • Schadeverzekering voor inzittenden. Deze is duurder dan de Ongevallen inzittendenverzekering maar vergoedt de werkelijk geleden schade van bestuurder en passagiers door een ongeval met de verzekerde auto. Dat kan zijn schade aan kleding of bagage, maar ook inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, medische kosten etc.. 
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp.

Startonderbreking of alarm aanwezig?

Uw Voornaam/Achternaam

Straat en huisnummer

Postcode

Telefoonnummer

Het aantal schadevrijejaren

Uw geboortedatum

Verzoek om offerte autoverzekering


Autoverzekering vergelijken


U kunt hier in slechts 1 minuut eenvoudig uw autoverzekering vergelijken en direct sluiten. U ziet direct welke verzekeringsmaatschappij voor u de goedkoopste autoverzekering heeft. U kunt per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend!


Goedkope autoverzekering


Vul het kenteken van uw auto in en bereken onze goedkope autoverzekeringen. Profiteer via hanssnabel.nl van de unieke 10% korting en speciale tarieven. Voor elk type voertuig hebben wij een geschikte verzekering. Wij vergelijken voor U meer dan 15 verzekeraars!


Direct afsluiten en direct dekking


Heeft u uw autoverzekering gevonden, dan kunt u deze direct afsluiten via hanssnabel.nl. Hier kunt u vervolgens ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zoals een ongevallen inzittenden verzekering, schade inzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering en/of pechhulp dekking. Naar een nieuwe verzekering overstappen is op die manier heel eenvoudig. In de meeste gevallen krijgt u direct dekking en kunt u verzekerd de weg op. Ook in het weekend.


Oversluiten en ontvang ook 10% korting!


U heeft al een autoverzekering bij een verzekeraar waar wij mee samenwerken? Dan is

de kans aannemelijk groot dat wij U indien U deze verzekering naar ons omzet ook extra 10% korting kunnen geven! Dit zoeken wij voor een eventuele omzetting voor natuurlijk eerst voor U uit.

logo Hans Snabel www.hanssnabel.nlWij geven U maar liefst 10% korting op de schadeverzekeringen van: Aegon, Allianz, ASR, Avero Achmea, Bovemij, De Goudse, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, Nationale Nederlanden, OOM, Reaal, De Vereende, Budgio en De Noorderlinge!Sluit Uw verzekering(en) naar ons kantoor over en profiteer net zoals onze bestaande klanten van die
10% extra korting!In tegenstelling tot de diverse internet vergelijkers krijgt U bij ons wel echt persoonlijk advies!U heeft direct advies nodig? Laat het ons weten bijvoorbeeld d.m.v de
Live Chat10% korting
op bij oversluiten van verzekering(en) naar ons kantoor!Email ons voor 10% korting!


Vragen? Bel ons 7 dagen per week!


030-225 15 52