Logo Bromfietsverzekeringen

Wat is belangrijk bij een bromfiets, snorfiets en brommobielverzekering?

Home > bromfietsverzekering

Bij bromfiets, snorfiets en ook brommobielverzekeringen kunt u kiezen uit drie verzekeringsvormen. U kunt ook no-claimkorting opbouwen, die kan oplopen

tot veelal maar liefst 75%.Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid.

De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van het soort voertuig uw leeftijd, postcode en eventuele reeds opgebouwde no-claimkorting.Diefstal

Deze verzekering biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal of pogingen daartoe. De diefstalpremies zijn gebaseerd op de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en uw postcode. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met een WA-dekking.

Let op: uw brom- of snorfiets moet, behalve met het standaardslot, altijd op slot worden gezet met minimaal een ‘categorie 3’ ART- goed-gekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij uw bromfietsdealer of kijk op www.stichtingart.nl. In geval van diefstal moeten alle originele sleutels worden meegestuurd met de schade-aangifte.Aanrijding (wa/casco)

Deze verzekering biedt dekking voor de aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme.

U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvorm WA.

De premie is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode, de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en de no-claimkorting.

U heeft een bromfiets, scooter of brommobiel en zoekt een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service?

Maak op deze pagina een vergelijking in slechts 1 minuut voor een voordelige verzekering voor uw bromfiets, snorfiets of brommobielverzekering.

Hans Snabel

Verzekerings- en Adviesburo


Berlagelaan 6

3723 AD  Bilthoven


030-225 15 52

06-123 70 402 (ook WhatsApp)


info@hanssnabel.nl