Logo hanssnabel.nl

Verzekerings- en Adviesburo


Wij helpen je met het vergelijken

en afsluiten van verzekeringen!


www.hanssnabel.nl

  

Bel ons
Mail ons
Hier vindt u ons
Desktop weergave
Over ons
Meer over Hans Snabel Verzekeringen

Verzekeringen vergelijken

Naar welke verzekeringen u ook op zoek bent, met onze handige online tools vergelijkt u gemakkelijk uw verzekeringen incl. 10% korting!


Direct Dekking

Bij hanssnabel.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premieberekening maakt en de verzekering afsluit, krijgt u in de meeste gevallen direct per E-mail een voorlopige dekking of zelfs uw polis in uw mailbox.


Onafhankelijk

Wij hebben geen financiële banden met welke verzekeraar dan ook. Dit betekent dat wij volledig onafhankelijk kunnen bepalen welke verzekeraar voor uw situatie het beste is.


Over ons

Verzekerings- en Adviesburo Hans Snabel is in 1967 opgericht door Hans Snabel senior. Vanaf 1996 wordt het Assurantiekantoor door Hans Snabel junior met heel veel plezier en inzet voortgezet. Met meer dan 55 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke en persoonlijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 2005 hebben we onze website www.hanssnabel.nl gelanceerd.Wij zijn uw onafhankelijk assurantieadviseur voor verzekeringen in Bilthoven en landelijk op hanssnabel.nl.

Verzekeringsadviseur

Verzekeringen Bilthoven

Assurantiekantoor

Verzekerings- en Adviesburo Hans Snabel


06-12370402

info@hanssnabel.nl


Berlagelaan 6

3723 AD  Bilthoven


KVK: 30124113

KIFID: 300.006253

AFM: 12009689hanssnabel.nl want verzekeren is wel leuk!